9de INTERNATIONAAL VOLKSKUNSTFESTIVAL DENDERMONDE
ONTDEK DE WERELD IN DENDERMONDE
 
PERSMEDEDELING

INTERNATIONAAL VOLKSKUNSTFESTIVAL TE DENDERMONDE

Van donderdag 14 augustus tot en met zondag 17 augustus 2014 organiseert de Dendermondse volkskunstgroep “Reynout” het 9ste Internationaal Volkskunstfestival. Hieraan werken groepen mee uit Canada,Chili,Frankrijk,ServiëTaiwan en vanzelfsprekend ook de leden van de eigen groep. De buitenlandse gastgroepen staan in totaal met ongeveer 150 dansers; zangers en muzikanten op het podium van het CC “Belgica”, Kerkstraat te 9200 Dendermonde.

Er zijn 3 voorstellingen voorzien en wel op vrijdagavond 15 augustus om 20 uur, op zaterdagavond 16 augustus om 20 uur; op zondagnamiddag 17 augustus om 15 uur. De inkomprijs bedraagt 12 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. In voorverkoop en voor leden van VVKB en Danspunt bedraagt de inkomprijs 10 euro.
Kaarten kunnen gereserveerd worden via tel. 052/21.72.59 en dit vanaf 28 juli tot 11 augustus e.k., alle dagen van 11 uur tot 12 uur en van 19 uur tot 20 uur. Buiten deze uren ook via het antwoordapparaat. Inkom zonder reservatie vooraf is mogelijk zolang er plaatsen zijn.

Op zaterdagnamiddag 16 augustus trekken alle medewerkende groepen vanaf 14 uur in een optocht door de centrumstraten van Dendermonde. Het stadsbestuur ontvangt de gastgroepen en de organisatoren om 16 uur op het stadhuis.

PS -   De organisatoren zoeken gastgezinnen die bereid zijn een of een paar leden van de buitenlandse gastgroepen vanaf donderdag 14 augustus voor zeven dagen onderdak en ontbijt (in algemene regel) te verschaffen. De ervaring heeft geleerd dat zoiets geweldig meevalt en dat kennis van de taal geen vereiste is.

Wie hiervoor belangstelling heeft, bel (0478/66 83 28) of mail (cindy.dhollander@hotmail.com)
naar Cindy D’hollander, die hieromtrent graag alle gewenste info zal verschaffen.

voor de printversie : klik hier

 
logosponsors

Webdesign : Myriam Broothaerts